اخذ ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا را چگونه دریافت کنیم ؟ مدارک لازم برای ویزای ایتالیا کدامند ؟

انواع ویزای ایتالیا 

  • ویزای توریستی ایتالیا :

ویزایی برای گردشگرانی که برای مدت زمان چند روزه تا سه ماهه به ایتالیا میروند .

  • ویزای تجاری ایتالیا :
  • ویزای پزشکی ایتالیا :
  • ویزای تحصیلی ایتالیا :
  • ویزای فرهنگی ایتالیا :
  • ویزای ورزشی ایتالیا :
  • ویزای مقام های رسمی ایتالیا :
  • ویزای تحقیقاتی ایتالیا :

 

مراحل دریافت ویزای توریستی ایتالیا 

مرحله اول ) برای دریافت ویزا با مراجعه به سایت فارسی سفارت ایتالیا در تهران به آدرس : 
http://www.ambteheran.esteri.it/ambasciata_teheran
 میبایست فرم تقاضای ویزا را دانلود و تکمیل کنید.
مرحله دوم ) سپس به قسمت تعیین وقت در سایت سفارت بروید و از بین روزها یک روز را انتخاب کنید.
و باقی مراحل را انجام دهید.

مطالب مشابه : ویزای تور فرانسه _ ویزای تور گرجستان  _ ویزای تور سوییس

مدارک لازم برای دریافت ویزای ایتالیا :

  • فرم درخواست روادید شنگن و تکمیل آن

2) دو قطعه عکس پرسنلی 4*3 بدون روتوش و جدید 

3)  گذرنامه میبایست حداقل 3 ماه اعتبار داشته باشد و حداقل دو برگ سفید داشته باشد.

4) در صورتی که توسط یک شهروند ایتالیا دعوت شده اید . میبایست نمونه دعوت نامه را به دقت پر کنید و کپی یکی از مدارک شناسایی زیر که متعلق به دعوت کننده است را به آن ضمیمه کنید :

  • شهروند ایتالیایی : کپی گذرنامه یا شناسنامه معتبر 
  • شهروند خارجی مقیم ایتالیا : اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه

5)اصل و کپی شناسنامه معتبر به همراه نسخه ترجمه شده به زبان ایتالیایی یا انگلیسی 

6)اصل و کپی مدارک شغلی به همراه نسخه ترجمه شده  به زبان ایتالیایی یا انگلیسی 

  •  مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها : ارائه آخرین روزنامه رسمی که در طول 3 سال گذشته اطلاعات شرکت را در آن به چاپ رسانیده اید یا ارائه یک گواهی از اداره ثبت مینی بر ادامه فعالیت شرکت علی رغم ثبت تغییرات در  روزنامه.
  •  مشاغل آزاد: پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر.
  •  کارمندان : لیست واریزی 6 ماه گذشته بیمه شغلی _یا _ کارت پرسنلی صادر شده توسط سازمان _یا_ معرفی نامه از سوی شرکت و تایید سمت.

7) مدارک گواهی تمکن مالی

  • پرینت سه ماهه گردش آخر حساب با مهر و امضای بانک
  • کارت اعتباری بین المللی و پرینت حساب 
  •  ضمانت نامه بانکی معادل مبالغ جدول کنسولگری که شخص دعوت کننده از یکی از بانکها یا شرکتهای بیمه ای ایتالیایی تهیه میکند .

8)اصل و کپی بیمه مسافرتی بین المللی با حداقل پوشش 30,000 یورو.

9) اصل و کپی رزرو یا خود بلیط هواپیما.

10) اصل و کپی رزرو هتل یا هتل ها 

11) کپی صفحه اول گذرنامه و روادید گذشته.

هزینه ویزای ایتالیا :
  • هزینه ویزا برای افراد بزرگسال :  60 یورو
  • هزینه ویزا برای افراد 6 تا 12 سال :  35 یورو
  • هزینه برای افراد زیر 6 سال : هزینه ای ندارد.
 زمان لازم برای دریافت ویزای ایتالیا :

بررسی اولیه مدارک : 3 هفته تا یک ماه زمان میبرد .
پاسخ سفارت به درخواست ویزای شما : متغیر است و ممکن است چندین هفته طول بکشد.

مدت زمان اعتبار  ویزای ایتالیا :
  • ویزای کوتاه مدت ایتالیا : اعتبار حداکثر 90 روز امکان اقامت در ایتالیا را دارد.

آدرس سفارت ایتالیا در تهران :  خیابان نوفل لوشاتو، پلاک 79/68 قرار دارد.
شماره تلفن سفارت ایتالیا :    6-66726955 ( 021)  است. 
شماره فکس سفارت ایتالیا :  66726961 
سایت  سفارت ایتالیا در تهران : www.ambteheran.esteri.it